МЕДИТЕК Дооел е млада компанија чија филозофија се базира на идејата за постојан чекор со најсовремените технолошки трендови и иновативни решенија во областа на медицината, како и постојан фокус на потребите на нашите клиенти. Наш стремеж е максимална експедитивност и одговор на вашите барања, оддржување, надградба и сервис на имплементираната опрема. Располагаме со широка палета на производи од светски реномирани брендови. Со континуираниот раст на нашата компанија постојано се збогатува и проширува и нашата палета на производи. Работиме со интегритет, посветеност и одговорност се со цел да ја оправдаме вашата лојалност и доверба